Ședință de consiliu la ora 7.30 dimineața

1

Nu vă speriați. Nu e vorba de un oraș din județul Neamț. La noi la șapte dimineața 99% dintre politicienii locali dorm cu tot cu pat și peste 50% dintre funcționari reprogramează ceasul de la telefon să mai sune peste un sfert de oră.

Am participat recent la o ședință de consiliu local în județul învecinat, Harghita, în orașul Toplița. Ședința s-a ținut la 7.30 și nici unul dintre consilierii sau funcționarii din aparatul primăriei nu păreau deranjați că e așa de dimineață. Nimeni nu a bătut măcar vreun apropo legat de ora matinală sau nu a schițat vreun gest care să mă facă să cred că nu le convenea. Niciunul nu avea fața aceea boțită de om trezit recent. La ei era ceva normal, ba chiar aveau chef de dezbatere, aveau nelămuriri la proiecte și discutau pe ele.

La noi, la Neamț, iese din discuție așa ceva. Când în alte județe aleșii locali sau funcționarii au început de mult munca, la noi unii de abia vin la serviciu și o fac de multe ori chiar după începerea oficială a programului, iar de plecat, dacă nu pleacă înainte de terminarea programului, atunci la fix sigur rup ușile.

Desigur că nu ne referim la toți politicienii și funcționarii. Sunt și oameni care muncesc, că altfel s-ar duce totul de râpă și nu ar mai avea locuri de muncă sau statut de aleși locali puturoșii, amantele, nepoții și nevestele. Doar facem o paralelă și vă provocăm să vă imaginați cam cum s-ar da cu târțița de pământ papagalii și pupezele locale sau bugetare dacă ar trebui să vină la vreo ședință la 7.30 dimineața.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. NEMTEAN, INCA spune

    DISCUTAM DE ARDEAL, NU DE MOLDOVA, CINSTE LOR!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate