Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 iunie 2019
 • :
 • :

Ședință de Consiliu Județean Neamț, 23 martie 2016
3 comentarii la “Ședință de Consiliu Județean Neamț, 23 martie 2016

  1. legio

   Auzi Anooooo, daca aveam de gand sa procedez ca cei pe care i-am enumerat , puteam sa fiu de mult in locul lor dar eu nu pot ocupa un loc pe care poate sta altul mai capabil ca mine, asa ca nu te mai forta. Propuneri sant multe si daca-i interesa ,erau dati afara pe usa ,intrau pe geam si tot rezolvau ceva dar asa luna trece ,banii vin ,noi cu drag muncim. 1) trbuia batut fierul cald si facut un parc industrial pe platformele industriale din P N , acuma este tarziu (Acesti amploiati erau interesati sa-si ia ei titluri de proprietate ptr terenuri) 2) Se zbateau sa rebiliteze drumurile P N- Lacul Rosu -Ghergheni si P N -Bicaz-Poiana Largului – Vatra Dornei ,ptr a lansa si reabilita turismul 3 se putae zbate ptr a prelungi calea ferata Bacau-Bicaz -Ghergheni, ptr legatura cu ardealul si implicit cu vestul europei ( ca vad ca amploiatii din Moldova , nu au fost in stare sa bata cu pumnul in masa dar tare ssa rupa masa la guvernanti ,sa aloce fonduri ptr o autostrada din zona Moldovei spre vestul europei.4) se puteau zbate ca lacul Batca Doamnei sa devina o baza nautica nationala si nu numai( ei nu si-au asigurat decat cateva crasme ptr apropiatii lor prin strandul vechi de 1000 de ani) si sant multe posibilitati dar mai trebuie cusute buzunarele unora . As ca Ana asta-i situatia dar orisicum, pe tine nu te-as zidi intr-o ctitorie ,ca nu prea pari de calitate.

   Raspunde
 1. legio

  Am mai spus-o si o mai spun ,de 26 de ani sant in Consiliul Judetean, si in Consiliul Local aceleasi figuri ,care nu au facut nimic de cand stau pe scaunele acelea , nu ramane in urma lor numai putoare de b….., in rest nimic inafara de indolenta si pulimea asteapta sa se schimbe ceva in acest judet. Miron,Constantin ,Morariu,Lupu si nu numai ei ,cu ce-si justifica prezenta si banii pe care-i primesc ,ceva palpabil in urma lor?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *