Citește și
3 Comentarii
 1. ana istrate spune

  Vă votez pe dvs. Legio
  Ce propuneri aveți pentru județul acesta?

  1. legio spune

   Auzi Anooooo, daca aveam de gand sa procedez ca cei pe care i-am enumerat , puteam sa fiu de mult in locul lor dar eu nu pot ocupa un loc pe care poate sta altul mai capabil ca mine, asa ca nu te mai forta. Propuneri sant multe si daca-i interesa ,erau dati afara pe usa ,intrau pe geam si tot rezolvau ceva dar asa luna trece ,banii vin ,noi cu drag muncim. 1) trbuia batut fierul cald si facut un parc industrial pe platformele industriale din P N , acuma este tarziu (Acesti amploiati erau interesati sa-si ia ei titluri de proprietate ptr terenuri) 2) Se zbateau sa rebiliteze drumurile P N- Lacul Rosu -Ghergheni si P N -Bicaz-Poiana Largului – Vatra Dornei ,ptr a lansa si reabilita turismul 3 se putae zbate ptr a prelungi calea ferata Bacau-Bicaz -Ghergheni, ptr legatura cu ardealul si implicit cu vestul europei ( ca vad ca amploiatii din Moldova , nu au fost in stare sa bata cu pumnul in masa dar tare ssa rupa masa la guvernanti ,sa aloce fonduri ptr o autostrada din zona Moldovei spre vestul europei.4) se puteau zbate ca lacul Batca Doamnei sa devina o baza nautica nationala si nu numai( ei nu si-au asigurat decat cateva crasme ptr apropiatii lor prin strandul vechi de 1000 de ani) si sant multe posibilitati dar mai trebuie cusute buzunarele unora . As ca Ana asta-i situatia dar orisicum, pe tine nu te-as zidi intr-o ctitorie ,ca nu prea pari de calitate.

 2. legio spune

  Am mai spus-o si o mai spun ,de 26 de ani sant in Consiliul Judetean, si in Consiliul Local aceleasi figuri ,care nu au facut nimic de cand stau pe scaunele acelea , nu ramane in urma lor numai putoare de b….., in rest nimic inafara de indolenta si pulimea asteapta sa se schimbe ceva in acest judet. Miron,Constantin ,Morariu,Lupu si nu numai ei ,cu ce-si justifica prezenta si banii pe care-i primesc ,ceva palpabil in urma lor?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate