Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Sedinta Consiliul Local Rediu – 28-11-2013

La cererea cititorilor nostri care nu se afla in tara si provin din mediul rural nemtean am inceput sa vizitam comunele lor pentru a le spune ce se mai intampla la ei acasa.
La rediu am fost si am asistat la sedinta de Consiliu Local unde vreau sa va spun ca oamenii chiar se implica real si stiu cam despre fiecare proiect cate ceva si chiar discuta constructiv pe marginea la ce au de facut in comuna. Mai mult decat in alte comune la Rediu scolile arate mult mai bine iar politicienii votati la ultimele alegeri pe langa ce au ei de facut pentru interesul lor personal nu uita de comunitate si incerca sa se implice cum pot ei in tot ce se intampla in comuna.
Un alt lucru de laudat este faptul ca in timp ce alte comune nu stiu cum sa mai justifice pamaturi care nu se regasesc in acte si par a fi dsparut, la Rediu se dau hotarari de CL prin care se introduce pamant in patrimoniul comunei ceea ce inseamna ca in ultimii 8 ani nu s-a furat cum s-a furat in alte comune nemtene.
Dar va lasam sa urmariti sedinta de CL de la Rediu unde veti onserva ca desi consilierii nu stapanesc foarte bine tehnica desfasurarii unei sedinte de CL se vede clar ca se implica si le pasa.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *