Sedinta CL Piatra Neamt – 29.09.2011

2

La ultima sedinta de CL Piatra Neamt, domnul primar Gheorghe Stefan a crezut de cuviinta ca se cade sa ne jigneasca total gratuit. ( clic aici pt a citi povestea ) .
Dupa producerea acestui incident am promis ca vom expune public tot continutul memoriei aparatului foto dupa ce o vom recupera de la Primaria Piatra Neamt .
Aveti expus in cele ce urmeaza continutul memoriei care a fost ceruta , copiata si vizionata de domnul primar . Ne cerem scuze pentru fotografiile si filmarile care nu reprezinta nimic sau nu sunt clare dar am promis ca expunem tot continutul .

Dupa cum se poate observa, domnul primar nu apare in poze si nu este nici pe departe victima unei agresiuni mediatice .
Se pare ca iarasi am avut dreptate 100%, iar domnul primar Gheorghe Stefan 0%. Noi ne-am tinut de promisiunea de a expune public materialele acum ramane ca si domnul primar sa se tina de promisiunea legata de scuzele pe care le va prezenta in cazul in care dovedim ca nu are dreptate .

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. constantin spune

    in situatia in care nu are ceva personal cu dvs nu isi va cere scuze dar va spune ca a gresit.vizionand materialu raman surprins neplacut de atitudinea lui visan.din comportamentul si atitudinea de consilier juridic s-a ales praful.cu o asemenea tinuta nu iti poti permite nici sa mergi la arhiva tribunalului dar la sedinta cl unde ai un rol cheie uitativa la el sfideaza bunul simt nu respecta nici institutia nici pe cel mai puternic om.oare de ce isi poate permite asemenea comportament?inainte era un cj cu bun simt cred ca banul l-a stricat.acum nu mai face cheta sa bem o cafea amestec.visane revino cu picioarele pe pamant mai treci pe la bara.te ajuta

  2. AVOCAT spune

    Niciodata nu va cere scuze valorosul nimanui .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate