Sedinta CJN – 12.02.2014 – Culita Tarata a fost pe post de desen animat iar majoritatea consilierilor si-au facut mendrele care nu au absolut nici o legatura cu interesele nemtenilor ci doar cu cele de grup

6

-Sedintele de CJN incep sa devina din ce in ce mai amuzante.
-Majoritatea propunerilor initiate de tovarasul Culita Tarata au picat.
-Majoritatea consilierilor au incercat o smecherie prin care sa puna in locul fostului consiler judetean Spiridonescu, de la UNPR, un PDL-ist, moment in care tovarasul Culita Tarata s-a facut verde APEL si a amanat decizia.
-In mod total stupid, majoritatea din CJN a retras niste bani alocati sectorului sanatate si a mai facut cateva arogante cum ar fi cele legate de groapa de gunoi de la Girov unde se vede din satelit ca exista interese ascunse.
-La aceasta sedinta desi nu ne e drag, cam dam dreptate tovarasului Culita Tarata, ca parca prea se fac toate lucrurile in ciuda tuturor.
Noi intelegem chiar si presupusele interese dar nu putem intelege cand cineva vrea sa se infrupte doar din munca altora. Cel putin, in mandatul trecut, PDL-ul aducea bani europeni si evapora misterios o parte din ei, dar acum nu aduce nimeni nimic si mai si miroase a smecherii… nu putem fi de acord cu majoritatea din CJN.

6 Comentarii
 1. Ana I. spune

  Timpul trece, leafa merge, noi cu drag ne intalnim. Eu daca ma duc la serviciu si in timpul programului imi rezolv problemele personale, seful ma penalizeaza sau ma concediaza. Pentru domnii alesi nu e valabil.

 2. Didina spune

  Chiar nu exista nici o metoda legala de penalizare a celor care produc toata aceasta debandada in CJ. In acest for ar trebui sa primeze interesele nemtenilor, nu cele personale ale unora sau altora alesi in functii.

 3. Alex spune

  Presul de la intratea in CJ se numeste „populatie”,cum dracu sa nu ne calce in picioare,pai mai stiu ei cum se pregateste o sedinta, care sunt interese cetatenilor??? nu !!! isi cunosc intereselor lor, se cearta pe si pentru cascavalul lor, pentru traseele si strazile lor etc !!! nesimtire.a !!! HAI SIC.TIR !!!

 4. Nenea Nae spune

  In CJ, presedintele trage intr-o parte, iar o parte dintre consilieri in alta parte. Din nefericire problemele judetului sunt undeva la mijloc, asa ca pierzatori sunt nemtenii.

 5. Cociurla spune

  Cu Tarata al nostru in frunte, am avut minciuni prea multe. Cam asa s-ar traduce tot ceea ce se intampla la CJ Neamt.

 6. de astazi coroi spune

  iata marea realizare a logofatului tarataNIMENI NU-L MAI ASCULTA,NIMENI NU IL MAI IA IN SERIOS.din toamna lui 2012 ii sugerez prin comentariile facute sa ne lase in pace.nu percepe atitudinea celorlanti si prin forta,para vrea sa conduca in continuare in loc sa-si dea demisia.nici intr-un consiliu local nu este atata neseriozitate,prostie si aberatie ca la cj.neamt.niste nenorociti au nenorocit judetul.in loc sa pregateasca sedintele ca lumea ei vin si fac concurs de coafura.uitati-va la tarata si soroceanu parca sunt la nunta si urmeaza dansul miresei.in loc de cafea si apa puneti lamai pe masa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate