Ședință A.D.I. Aqua Neamț, 21.04.2016

1

Joi, 21 aprilie, a avut loc o ședință a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Aqua Neamț”, prezidată de Adrian Bourceanu, reprezentanți ai UAT-urilor și membri ai ADI Aqua Neamț. La ședință au participat în calitate de invitați reprezentanți ai Companiei Județene ApaServ, respectiv directorul general Cătălin Dughir, juriști, membri ai Consiliului de Administrație și personal din cadrul companiei.

Ședința a avut mai multe puncte pe ordinea de zi dintre care câteva au fost disputate îndelung în cadrul ședinței. Punctul culminant a fost atins în momentul în care s-a prezentat o informare cu privire la existența unui memoriu înaintat de consilierul județean Radu Tudorel, membru în AGA ApaServ, care contestă anumite aspecte legate de administrarea companiei, precum actul constitutiv sau organigrama.

Deranjați că nu li s-a cerut punctul de vedere cu privire la memoriul lui Radu Tudorel, reprezentanții ApaServ au solicitat să își expună poziția vis-a-vis de problema prezentată. Din păcate, în cadrul acestei ședințe am putut observa o bătălie între orgolii și interese politice, și mai puțin o acțiune în interesul direct al cetățenilor. Domnul Moldovanu, membru în Consiliul de Administrație al ApaServ, a afirmat despre Radu Tudorel că „nu este om”, solicitând în același timp măsuri concrete de scădere a prețului apei.

Detalii în materialul video.

1 Comentariu
 1. NECULAI spune

  S-A FACUT ECONOMIE DE BANI LA SALARII SI INDEMNIZATII, INSA SE PIERD PE ” APA SAMBETEI”. NIMIC MAI FALS CAND SALARIILE CELOR CE CONDUC COMPANIA CRESC SI NU SCAD.
  CU AJUTORUL PRESEI SI – AU DAT ARAMA PE FATA.
  . NU UITATI CA IN FIECARE LUNA SUNT ZECI DE AVARII NUMAI IN MUNICIPIUL PIATRA NEAMT CU PIERDERI FOARTE MARI.
  ACUM SUNT FOARTE FERICITI CA NU – I MAI TRAGE NIMENI LA RASPUNDERE, RADIAZA DE BUCURIE.
  FELICITARI !
  LA CAT MAI MULTE AVARII , PIERDERI DE APA SI SUME DE ZECI DE MII DE ORI MAI MARI DECAT ASA ZISELE ” ECONOMII ” LA SALARII.
  BRAVO TUTUROR CELOR CARE STAPANITITI HAOTIC ACEASTA COMPANIE.
  DUPA RAZBOI SUNT FOARTE MULTI VITEJI.
  VA ROG-I URMARITI SI NOTATI CE BRAVI SUNT INTR – UN CADRU NUMAI BUN PREGATIT PENTRU A SE MANIFESTA , MAI ALES D – NA CONSILIER JURIDIC.
  PACAT CA LA ASA ATITUDINI SI VEHEMENTA AVARIILE LA COMPANIE „CURG GARLA”.
  MI – AU PLACUT „VOCALII ” DE LA COMPANIE.
  O VOR DUCE DE RAPA DE TOT.
  CRED CA TOTUSI TREBUIE CINEVA SA SE TREZEASCA!
  SUCCES!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate