Secția ATI de la Piatra-Neamț, sigilată și dată uitării

0

Au trecut câteva luni bune de la tragedia produsă în cadrul secției de Anestezie – Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și încă nu știm nimic concret cu privire la ce s-a întâmplat sau la ce se va întâmpla cu această secție.

Cum se face că nu avem nici în ziua de azi rezultatele preliminare ale acelor anchete efectuate după ce atâția oameni și-au pierdut viața? Cât timp va mai dura până vom afla cu adevărat ce s-a întâmplat acolo? Nimeni nu știe, cert este că zona rămâne în continuare sigilată complet, deci nici vorbă de renovare și punerea din nou în funcțiune a acestei secții, de care depind atâtea vieți.

S-au făcut investigații, expertize, s-au audiat martori, dar cauza izbucnirii incendiul rămâne în continuare un mister.

Cât va mai trebui să așteptăm pâna vom afla cine este „țapul ispășitor” care se face vinovat de această tragedie? Cât timp va mai dura până când „inima” Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț va bate din nou? Cât vor mai aștepta familiile victimelor să se facă dreptate?

Se pare că avem nevoie totuși de un Sherlock Holmes, pentru că autoritățile sunt încă în faza de hibernare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate