Seară de vis în Piatra Neamț: O sărbătoare a inimii și a bucuriei

0

În inima orașului Piatra Neamț, sub strălucirea luminițelor de Crăciun, s-a desfășurat o seară de neuitat, o sărbătoare a comunității, a tradițiilor și a inimilor calde. Evenimentul, organizat de Adrian Niță pentru membrii organizației municipale PSD Piatra Neamț, a reușit să aducă împreună sufletele într-o atmosferă de sărbătoare autentică, într-o seară ce va rămâne în amintirea tuturor ca un moment de pură magie.

Pe fundalul festiv al sărbătorilor nașterii Domnului, scena a fost însuflețită de vocea caldă și pătrunzătoare a lui Alexandru Brădățan, binecunoscutul artist din Gura Humorului, care a legat o prietenie profundă cu nemțenii. Alături de el, Andrei Balan, solist ce își trage rădăcinile din ținutul Neamțului, a adus un omagiu tradițiilor locale, încântându-ne cu melodii ce răsună a autentic și a sinceritate. Grigore Gherman, îndrăgitul artist din Bucovina, de la Cernăuți, a împletit cu măiestrie notele muzicale cu firul emoției, creând o atmosferă de neuitat.

Corul psaltic Evanghelismos, sub îndrumarea dirijorului Ciprian Ceai, a oferit o interpretare divină, o călătorie muzicală ce a ridicat spiritul și a unit inimi. Și nu în ultimul rând, Grupul de copii și tineri “Fii neamului”, coordonat de Aurora Pală, a adus un omagiu speranței și viitorului, interpretând colinde care au pătruns adânc în inimile ascultătorilor.

Dar această seară nu a fost doar despre muzică și cânt, ci și despre dăruire și solidaritate. Târgul cu produse realizate de copii speciali a fost un punct de atracție, unde fiecare creație, fie că era semnată de Marco Obreja, Andra Cojocaru sau de copiii de la CSEI Alexandru Roșca, a reprezentat o poveste de viață, o părticică din sufletul creatorilor. Tablouri și ornamente, fiecare cu unicitatea sa, au fost nu doar obiecte, ci mesageri ai speranței și recunoștinței.

În final, seara s-a încheiat, dar ecourile ei calde vor rămâne pentru mult timp în sufletele participanților. A fost mai mult decât un eveniment, a fost o celebrare a comunității, a culturii și a spiritului uman. Piatra Neamț a fost în acea seară un colț de rai unde tradiția, cultura și inimile oamenilor s-au întâlnit într-o armonie perfectă, lăsând în urmă amintiri de neșters și inimi pline de bucurie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate