Seară de filme mute la Cinematograful Dacia

0

11058742_1639365419640715_3163988654264318387_n

Vineri, 21 august 2015, Asociația Sens Civic propune pietrenilor și cinefililor o seară de filme mute, începând cu ora 19:00, la Cinematograful Dacia. Voluntarii organizației vă propun să vizionați începuturile comediei, prin următoarele filme : The Gold Rush (1925), City Lights (1931), Modern Times (1936). Prețul unui bilet este de numai 6 lei. Inițiativa organizării acestui eveniment vine în cadrul proiectului ”Recreație cu Sens Civic”, ediția a treia, proiect cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț pentru a susține campania ”Salvăm Dacia”, din dorința de continuitate a unui proiect frumos care dorește să ofere comunității un cinematograf modern, un loc în care oamenii să vină cu drag.

În cadrul proiectului Recreație cu Sens Civic, ajuns la a treia ediție, ne-am dorit inițial o seară de film pentru tineri, însă ne-am decis să Salvăm Dacia și ne-am orientat ca atare. Ne dorim o sală plină, chiar dacă, în prezent, nu sunt cele mai bune condiții de vizionare. Revitalizarea cinematografului Dacia trebuie să înceapă de undeva, pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Prețul unui bilet nu e deloc mare, iar cei care doresc vor putea face și donații. Nu e doar o încercare, sigur vom reuși ce ne-am propus pentru că suntem determinați și convinși că orașul nostru merită un cinematograf. În plus noi, voluntarii, facem din muncă o distracție, iar succesul vine de la sine. Va fi ca într-o mare familie.”, declară Anamaria Holotă, coordonator de voluntari Asociația Sens Civic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate