Se vor construi 60 de locuinţe de serviciu în Neamț, cu bani de la Guvern și Consiliul Județean

0


În județul Neamț,  prin programul guvernamental „Construcţia de locuinţe de serviciu”, vor fi ridicate 60 de locuinţe cu fonduri de la Consiliul Județean și de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Public.

În urma centralizării solicitărilor pentru spații locuibile, înregistrate la nivelul Consiliului Județean Neamț, sunt necesare 60 de astfel de locuințe, pentru care s-a aprobat, cu avizul colegilor consilieri județeni, documentația tehnico-economică.” , a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Valoarea totală estimată a acestui proiect este de 14,562 milioane de lei, sume de la bugetul județului și bugetul de stat, prin MDRAP. Durata de realizare estimată este de 24 de luni.

„Este un pas important realizat în atingerea unui obiect major al mandatului meu: păstrarea specialiștilor acasă!”, a mai precizat Ionel Arsene.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate