Se va opri telegondola și se vor scoate la vânzare clădirea telegondolei și terenul de la Baza Hipică, după ce la primăria Piatra-Neamț se va face un circ ieftin prin care se va mima o încercare de salvare a situației

3

De ani de zile se știe că niște infractori nepedepsiți au sifonat banii de la Perla Invest și au pus ochii pe terenurile și bunurile acestei firme.

După ce ani de zile primăria a stat nepăsătoare, lăsând situația să ajungă la vânzarea bunurilor, terenurilor și la faliment, azi, primarul Carabelea, care nu are voie să rostească numele celor care au sifonat banii, va pune pe ordinea de zi un proiect prin care să se dea 1,5 milioane pentru a se cumpăra a doua oară de către oraș, clădirea telegondolei.

Proiectul este unul care nu are cum să treacă de votul consilierilor și nu va trece, iar primarul știe asta. Probabil de asta s-a și lăsat pe ultimul moment situația și s-a venit cu acest proiect prost făcut ca el să nu treacă și Carabelea să se plângă că din cauza consilierilor din opoziție se pierd terenurile și clădirile și se ajunge la faliment.

După tot acest circ ieftin, bunurile și terenurile Perla Invest vor fi luate de niște firme care le vor vinde altor firme ca la final terenurile și clădirile să ajungă la aceeași gașcă de șmecheri care au devalizat și devalizează orașul de peste 10 ani.

 • De ce a pus primarul pe ordinea de zi un proiect despre care știe toată lumea că nu are cum să treacă de votul consilierilor?
 • De ce a lăsat primăria situația de la Perla Invest să degenereze și nu a făcut nimic concret ani de zile?
 • De ce a lăsat să funcționeze Baza Hipică fără acte, respectiv ca și cum ar fi liber de sarcini acel teren și se poate vinde oricând?
 • Cum a intrat firma Perla Invest în insolvență?
 • De ce nu se vorbește de cei care au jefuit Perla Invest și nu se recuperează niciun leu de la ei?

Un sigur răspuns este valabil. Așa s-a vândut totul pe nimic în acest oraș și așa au unii hectare de terenuri cumpărate de la primăria Piatra-Neamț direct sau prin firmele falimentate ale primăriei.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Ferenț Constanța spune

  Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă în orașul în care m-am născut și în care îmi voi trăi tot restul vieții. Îmi pare rău.. Nimănui nu-i pasă de oraș, trotuarele bine făcute sunt întoarse cu fundul în sus, șosele asfaltate sunt decopertate deși nu era nevoie.. Podul peste Cuiejdi, se poate dărâma mâine, nimeni nu știe că trebuie consolidat. Acum și povestea telegondolei.. Ce se întâmplă în orașul meu? Cineva are interesul să-l distrugă sistematic. Nu știu cine. Eu nu fac politică, nu am făcut niciodată. Am anunțat la Primărie : sunt gunoaie aruncate în Bistrița, în zona podului de la Căprioara! – nu le-a păsat. Nu le trece prin minte să pună o cameră de supraveghere.. Mi-e rușine uneori să spun lumii din ce oraș sunt. Nu fac fotografii, ce să arăt lumii, dezastrul din Piatra Neamț?

  1. Stefania spune

   Așa este dle Ferent, acum tot orașul este cu gropi, asfalt tăiat…smoala, muncitori și buldozere pe străzile și așa f înguste…au pus semafor peste semafor…este o bătaie de joc la adresa cetățeanului!!!

 2. Onelian spune

  Toata hoaarda care sa perindat pe la butoanele primariei sau imbogatit prin mismacuri,hotii vizibile din „avion”si necondamnate de politie,justitie fiindca sunt toti complici.Deci,deci ………..!?………,pana unde ,pana cand!?……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate