Se taie copacii de pe marginea drumului Piatra-Neamţ – Tg. Neamţ

5

Pe ruta Piatra-Neamţ – Târgu Neamţ, de o parte şi de cealaltă a drumului există mai multe echipe care intervin în tăierea copacilor. Dacă unii dintre arbori erau într-adevăr bătrâni şi reprezentau un pericol în trafic ca urmare a riscului de rupere a crengilor în timpul intemperiilor, alţii erau încă tineri şi aveau un rol important din punct de vedere rutier. Pe de o parte protejau curţile oamenilor de eventuale derapaje a tirurilor sau a altor autovehicule, pe de altă parte obturau efectele viscolului pe timp de iarnă. Rămâne de văzut dacă se vor planta noi copaci tineri pentru a reface perdeaua forestieră de pe marginea drumului Piatra-Neamţ – Tg. Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ciprian Avădanei spune

  F.bine…la iarna se infunda si drumul asta…asa cum au facut.cu drumul spre Roman si se infunda la primul viscol…la.fel va fi si asta.

 2. Ciudin spune

  Eu doresc sa vad autorizatia de taiere a unor arbori?

  1. Vlad spune

   Nu stim, doresti?

 3. Cez U Lici spune

  Padurile sunt gata? Nu mai au ce taia?

 4. andone spune

  Aloo, cum protejeaza deraparea tirurilor si a autoturismelor ? Cati oameni nu au murit la impactul cu copacii, si nu toti din ei erau vinovati… Da, sunt de acord cu plantarea de arbori mici, pentru reducerea efectolor viscolului, in rest, copacii batrani sa dispara de pe marginea drumului.
  Ganditi-va in perioada rece, cum ingheata crengile de deasupra drumului, apoi bucatile de gheata cad pe carosabil, apoi printr-un proces foarte usor de descris au loc accidente cu urmari grave !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate