Se putea termina prost: minor depistat la volan pe o stradă din Piatra-Neamț

0

În noaptea de 29 spre 30 decembrie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Petru Movilă, din Piatra Neamț, au depistat un autoturism condus de un minor de 17 ani, din Piatra Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

Dragi tineri, cu siguranță va veni și vremea în care veți deveni posesori de permis de conducere. Responsabilitatea pe care o aduce un permis de conducere este mare, atât pentru voi cât și pentru cei cu care vă întâlniți în trafic. Pentru a obține permisul de conducere sunt necesare reflexe și cunoștințe, care pot fi dobândite doar sub supravegherea unui instructor.

Dragi părinți, vorbiți cu copiii dumneavoastră și explicați-le riscurile la care se supun dacă conduc un autoturism, fără să dețină permis de conducere. Chiar dacă sunt la vârsta în care acumularea de experiențe noi este pe primul plan pentru tineri, aceste experiențe trebuie să fie constructive să îi ajute în a deveni adulți responsabili.

Dragi tineri, nu grăbiți timpul!

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate