Se pregateste schimbarea vicepresedintelui de la CJN si a viceprimaritei de la Piatra Neamt

3

Am aflat pe surse ca se pregateste schimbarea


vicepresedintelui de la CJN si a viceprimaritei de la Piatra Neamt , unde se vehiculeaza deja numele doamnei Simionica , presedinta PSD Piatra Neamt .
Noua configurare de forte politice USL + PPDD strica planurile multora, dar cum anticipasem mai de mult, PPDD-ul are profilul necesar ca sa nu se cramponeze de idealurile si asteptarile celor care i-au votat .
Dupa ce in urma asocierii cu APEL si-a alungat tot electoratul luat de la PSD si PNL, acum va scapa si de electoratul luat de la PDL . Daca continua in acelasi ritm, PPDD-ul va fi primul partid din istorie care va scoate un procent cu minus la urmatoarele alegeri .
Oricum, vor urma momente de groaza pentru USL-ul care va trebui sa coabiteze cu PPDD-ul .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. cris99 spune

    Nu , nu sunteti fraieri!Sunteti doar creduli.De ce? Farcasanu e hot de buzunare cu decizie de condamnare.Iar voi credeti in el. De aceea el se foloseste de naivitatea(sic) voastra.Iar pietrenii au fost de fapt inselati de acest hot.Punct.

  2. Mos Craciun spune

    subscriu!

  3. terente spune

    era si cazul sa se ajunga rapid la aceasta situatie fiind vorba de conjuctura mizerabila si nu de valoare.am comentat de la inceput ca farcaseanu nu are nimic din ce ii trebuie unui politician adevarat.culegerea de faramituri de pe jos nu inseamna politica.un om care in anumite imprejurari s-a comportat ca un boschetar nu poate sta cu demnitate pe scaunul de vicepresedinte cj nici in gluma.persoane adunate in lumea suburbana si interlopa nu trbuie sa acceada la functii publice fiindca sunt efectiv un pericol public.ppddfm este o adunatura de nisa si nu poate fi luat in serios nici cu 100 otv.ALEGERILE LOCALE MAI ALES DUPA A ARATAT ADEVARATA FATA A ACESTEI ADUNATURI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate