Se montează semafoare pe stâlpii telegondolei din Piatra-Neamţ (pamflet)

5

Primăria Piatra-Neamţ a luat de curând decizia de a monta pe doi dintre stâlpii telegondolei din Piatra-Neamţ semafoare. Astfel, gondolele care transportă aer proaspăt (în majoritatea timpului) către oraş şi turişti vor trebui să aştepte aprox. 90 de secunde la semafor de fiecare dată când trec prin dreptul stâlpilor respectivi. La prima vedere pare bizar acest lucru, dar cei din conducerea primăriei au un argument destul de solid. Reprezentantul primăriei afirmă: “Am luat această decizie deoarece cercetătorii din cadrul primăriei Piatra-Neamţ au observat faptul că lebedele de pe lacul Bâtca Doamnei nu se îndreaptă spre oraş din cauza circulaţiei telegondolelor. Ar fi foarte frumos ca o parte din lebede să vină spre Parcul Tineretului pentru a anima atmosfera plictisitoare existentă în prezent şi nu numai. Astfel am creat un culoar între cei doi stâlpi prin care lebedele pot migra în voie spre oraş în cele aprox. 90 de secunde, fără a fi speriate de telegondole.”

HPIM1126.JPG
Pamflet ( art. de la cititori )

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. GRIG spune

  SE plimba goale ,de ce Exagerati , uite in POZA in cabina se vede DL LUPU ,e incofundabila palaria lui .

 2. smile spune

  ma, nu fiti rai, semafoarele au rolul de a opri telegondola sa poata face turistii Selfie 😉

 3. nae spune

  Daca se va deschide Aqua Parkul de la Alx cel Bun sunt sigur ca vor fi turisti mai multi , apa atrage .

 4. gigel spune

  BRAVO! In sfarsit o initiativa buna a Primariei! Felicitari comisiei care raspunde de circulatie (sau de zbor!) ! Foarte clara si fundamentata argumentarea tehnica! Propun extinderea programului „semaforul”si la cablurile de la troleu, pentru a face economie de curent !

 5. xx spune

  Poate si un giratoriu unde sa se omogenizeze aerul proaspat de pe munte cu cel poluat din oras

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate