Se modernizeaza Delfinariul Constanta

0

delfinariulTuristii care vor merge vara viitoare pe Litoral vor avea parte de o surpriza. Delfinariul pe care il stiu la fel de peste 30 de ani va arata complet diferit, mai mare si mai modern.

Vedetele de la Delfinariul Constanța sunt Ni-Ni și Chen-Chen

Din vechiul bazin descoperit, acolo unde delfinii obisnuiau sa isi primeasca spectatorii pe timp de vara, nu a mai ramas mare lucru si arata ca dupa razboi.

Este vorba insa doar de o “operatie estetica”, iar rezultatul se anunta unul spectaculos: numarul de locuri pentru spectatori se va dubla, de la 600 la 1.200, iar bazinul va beneficia de imbunatatiri considerabile, proiect in valoare de 2,9 milioane de euro.

Pe langa renovarile de amploare, in paralel se duc tratative si pentru achizitionarea unui nou delfin, dar sunt si discutii pentru insamantarea artificiala a celor doua femele.

In prezent, vedetele stabilimentului sunt Ni-Ni si Chen-Chen, care au fost mutate, la sfarsitul verii, in bazinul acoperit. Din pacate, masculul Pei-Pei a murit anul acesta.

 

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate