Se lucrează la sensul giratoriu de la intersecția Căciulești – Girov

2

Se lucrează la intersecția de la Girov, județul Neamț (DN 15D – DJ 156A) pentru amenajarea unei girații și de renunțare la sistemul de semaforizare implementat în zonă.

Principalele lucrări executate acum sunt dezafectarea vechilor insule despărțitoare și extinderea părții carosabile, pentru a permite realizarea girației. Semafoarele urmează a fi relocate la intersecția de la Gâdinți (DN 15D – DJ 207D). Circulați cu atenție și cu respectarea semnalizării existente!

transmite DRDP Iași

FOTO: DRDP IAȘI

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Titi spune

    Vai de capul meu,iar vor muri o grămadă de tineri la necedare prioritate, este o mare tampenie. Cu semafoarele au fost 0 morti rezultatul…acum încearcă să se joace cu viețile oamenilor. Au uitat repede de cei doi tineri decapitați de tir……

  2. ionut88 spune

    Cea mai buna și sigura implementare pentru siguranța este și va ramane cea semaforizata pentru toate categoriile de oameni si soferi!! Mai ales în asemenea intersecții!!
    Idioții aceștia incompetenți (pusi politic) chiar își bat joc de oameni si de viețile lor!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate