Se forțează recepții dubioase la spitalul din Piatra-Neamț

La spitalul din Piatra Neamț s-au făcut prin complicitatea fostei conduceri niște investiții și niște achiziții atât de dubioase și de periculoase încât atunci când te apuci de investigații jurnalistice și dai peste nume de ”stelați” activi sau în rezervă, te gândești de 10 ori dacă să mai sapi la subiect sau să te ocupi de altceva.

Pe acest fundal al achizițiilor supraevaluate și al lucrărilor efectuate doar pe hârtie, panica a intrat în oasele celor implicați care acum fac tot posibilul prin oamenii lor din toate pozițiile – inclusiv din CA-ul spitalului- să forțeze recepționarea serviciilor și achizițiilor respective pentru că altfel miroase a pușcărie pentru vinovați.

În condiții obișnuite, mafia din spital ar fi rezolvat aceste recepții fără probleme numai că acum, după ce fostul director Lazăr, despre care se credea ca are sprijinul ”stelaților” din servicii, a fost trimis în judecată, s-a spulberat mitul protecției din partea serviciilor și nimeni nu mai vrea să semneze pentru nimic din ceea ce nu este în regulă. În aceste condiții, misiunea reprezentanților mafiei din sănătate, cea de a forța recepțiile este una grea și se folosesc toate metodele posibile. Rămâne de văzut dacă e cineva dispus să meargă la pușcărie pentru a semna actele care să acopere hoțiile de la spital.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate