Se face giratoriu la intersecția Brădet, dintre strada Ozanei și Dimitrie Leonida

2

De mâine, 3 mai, ora 09:00, încep lucrările de desființare a intersecției semaforizate dintre străzile Ozanei și Dimitrie Leonida (Brădet). În locul acesteia va fi amenajată o intersecție cu sens giratoriu.

Lucrările de desființare și amenajare a sensului giratoriu durează aproximativ 3-4 zile, timp în care circulația nu va fi restricționată, însă traficul va fi îngreunat. Lucrările vor fi semnalizate la fața locului conform planului de management al traficului, avizat de Serviciul Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț.

De asemenea, la finalul lunii mai, se va turna stratul final de asfalt (stratul de uzură) pe coridorul de mobilitate Bd. 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!                                                                                         

       Biroul Comunicare – Primăria Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gerula spune

    Vai de mine! Da ce se intampla cu semafoarele de intersectie ? Vor fi relocate pe vreun culoar de imobilitate ? Nu de alta dar strica armonia orgii de lumini de pe culoar.

  2. M.C. spune

    Scz dvs banii și timpul nostru pierdut .Ați distrus orașul prin aceste lucrări haotice fara sa vă gândiți la noi, cetățenii orașului. Stați liniștiți nu mai aveți mult de condus acest oraș. Cel mai slab primar cu cea mai slabă echipa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate