Se construiește fără autorizație în centrul orașului, Primăria Piatra-Neamț știe și tace

2

În cartierul Precista se construiește de zor, fără autorizație de construcție valabilă, o clădire al cărei beneficiar este Bogdan Măraru, cunoscut personaj local.

Din ce spun gurile rele, clădirea nu respectă regimul de înălțime și constructorii au primit doar o sancțiune simbolică pentru că autorizația de construcție a expirat din 2010, iar lucrările continuă fără autorizație valabilă.

Mai marii orașului Piatra-Neamț nu pot spune că nu cunosc situația, deoarece noul arhitect șef instalat la Primăria Piatra-Neamț este nimeni altul decât arhitectul care a proiectat această clădire pentru beneficiarul Bogdan Mararu.

Cum a ajuns „arhitectul de casă al lui Mararu” (cum îl denumesc colegii de breaslă) să fie și arhitectul șef al primăriei? Ei susțin sus și tare că prin metode corecte și legale.

Până una alta, oricine face un metru de construcție fără autorizație tăbărăsc instituțiile pe el, oricine face o terasă cu 5 mese fără autorizație vine Poliția Locală cu buldozerul de la Publisrv, oricine ar construi o mare clădire fără autorizație de construcție ar avea mari probleme, doar că în cazul de față planetele s-au aliniat și au băgat primăria în eclipsă. Arhitectul șef al primăriei este cel care a proiectat clădirea la care se construiește acum fără autorizație de construcție și teoretic tot el ar trebui să zică ceva.

2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    Legislație slabă: Inspecția de Stat în Construcții ar trebui să fie o instituție militarizată, inspectorii ar trebui să meargă pe teren cu chitanțier și pistol.

  2. anton danut spune

    Exemplu de constructia fără autorizati In care inspectoratul de constructii nu le recunoaște căci primarul are benefici. Turnurile de pe Cozla!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate