Se cere demisia conducerii Apa Serv

6

De peste un an de zile se pregătește de către un trust de presă motivarea schimbării conducerii de la Apa Serv. Motivația publică este desigur prețul la apă, care nu a fost niciodată decis de companie, dar asta e altă poveste. În realitate, oameni bine informați spun că problema este că actuala conducere nu răspunde tocmai cum ar vrea unii la comenzi și bat la ușa județului peste 150iacoban-tvm milioane euro care trebuie împărțiți ”corect”.
Prima voce autorizată care a cerut în direct la un post local TV schimbarea conducerii Apa Serv este domnul Constantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț. Din păcate, situația este puțin ciudată pentru domnia sa deoarece, din toate firmele consiliului județean, Apa Serv este cea care produce cel mai mare profit și în afară de Troleibuzul restul fiind falimentare dar necerându-se demiterea conducerii acestora. Dacă e să ne uităm că Apa Serv este și cea care a contractat cele mai multe fonduri europene, deja nu prea vedem ce s-ar putea reproșa clar conducerii companiei.
În cazul în care se reușește schimbarea conducerii Apa Serv chiar ar fi curios de văzut cine va putea, nu să scadă prețul la apă, ci măcar să îl mențină așa cum e până în 2018 fără să falimenteze compania și fără să piardă banii europeni.
Discursul cu scăderea prețului la apă este unul periculos pentru că dezideratul nu prea este realizabil în condițiile în care dorim să accesăm bani europeni. În decursul istoriei locale am avut chiar și politicieni care au promis apa gratis numai că nu a fost așa.
Singura variantă este să așteptăm să treacă timpul și să revenim peste 2-3 ani la acest articol și să vedem dacă am avut dreptate și dacă, cu orice conducere a companiei, vom avea până în 2018 un preț mai mic sau unul mai mare.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. marian spune

  Cred ca d-l Iacoban Constantin are oamenii lui pe care ii vrea la conducerea Apaserv ca sa poata „absorbi” el din fondurile europene. Nu cred ca conducerea Apaserv e de vina , ci firma care executa lucrarile pt Apaserv. Deci domnule Iacoban, chiar nu va mai ajunge?? Mancati cu 7 linguri??Cum vedeti unu care face treaba,cum ii bagati pumnul in gura. Daca compania merge pe profit si merge bine de ce vreti sa stricati ceva ce e bun ?

  1. ion popescu spune

   M arian=vorbe. Mergi si sapa un sant, pune furtun si scoate apa, vezi cit te costa. Cei de la Apa Serv stiu. Problema e cu cheltuielile. Ei aproba doar tariful apei. Dar cum il cheltuie, asta e problema? Organigrama incarcata, AGA, CA, cursuri la Mamaia, facilitati, etc. Agamanii fac politica, si nu le pasa, Poate cu o mobilizare a unui gruop de oameni civici, sa poata coordona punctual. in ghilimele ” totul e politician ieftin”

 2. Maria spune

  Esti un fericit Danny
  stai la casa.
  La bloc cam greu cu hidroforul

 3. Gheorghe Vasile spune

  Toate sunt interesele psdeilor lui xxxxxpel!Ce dracu ,se vede de la o posta.Iar Tov. Iacoban ca de atitea ori este o simpla marioneta.Noi aici in PN o sa murim ca pițigoii cu asemenea indivizi.Sa ne fie de …învățat.Cine face ca noi ca noi sa pățească!

 4. Maria spune

  Aceasta companie merge pe profit
  dar an interesul celor ce sug seva acestei societati.
  Noua cetatenilor nu ne ramane decat o apa mizerabila si un pret piperat

  1. danny spune

   eu am renunțat de cațiva ani bunii de la ei mai bine pune-ți un hidrofor că te costă mai puțin și ai și apa limpede ca cristalul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate