Se asfaltează drumul județean dintre Dochia și Itrinești

1

Zilele trecute a început turnarea asfaltului pe drumul județean DJ 157H, între Dochia și Itrinești, după ce au fost finalizate lucrările de lărgire a platformei drumului și terasamentele pentru fundație.

La finalul acestui proiect, traseul va avea zece podețe, șapte kilometri de șanțuri betonate și 500 de metri de ziduri de sprijin.

Este extrem de important să punem la punct această rută, pentru că astfel rezolvăm problema cu drumurile din zonă. De curând am mai modernizat o altă cale de rulare, Mărgineni – Itrinești, în continuarea căreia va fi cea pe care se lucrează în prezent.

Încetul cu încetul ne apropiem de intrarea în sezonul rece, când nu mai putem lucra pentru modernizarea infrastructurii rutiere, iar pentru mine este un prilej de analiză a ceea ce am realizat în acest an. Mă bucur că de la un an la altul avem drumuri tot mai bune!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

1 Comentariu
  1. Constantin spune

    Multe multumiri pārintelui din Bālusesti,CJ Neamt si lucrātorilor harnici!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate