Se anunță protest la Piatra Neamț, din cauza parcărilor – Primăria ezită să aprobe autorizația

1

Într-un gest îndrăzneț și hotărât, Restaurantul Cocoșul de Aur, unul dintre cei mai mari agenți economici din zona centrală a orașului Piatra Neamț, anunță alături alți agenți economici care își desfășoară activitatea în Centrul Comercial Unic și a riveranilor, că intenționează să organizeze un protest pentru a atrage atenția asupra situației tensionate în ceea ce privește parcările din zonă.

În conformitate cu legislația în vigoare, organizatorii protestului au depus o cerere de autorizare la Primăria Piatra Neamț în data de 8 mai, în baza Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. Cu toate acestea, până în prezent, administrația locală nu a emis un răspuns oficial în legătură cu cererea lor.

Restaurantul Cocoșul de Aur și ceilalți agenți economici implicați așteaptă cu interes o decizie din partea autorităților locale și sunt hotărâți să își exercite dreptul constituțional de a protesta în mod pașnic și legal.

Prin această acțiune, ei speră să atragă atenția asupra nevoii urgente de soluționare a problemei parcărilor din Piatra Neamț și să încurajeze dialogul și colaborarea între comunitatea locală și autoritățile în vederea identificării unor soluții durabile și echitabile.

„Fiind unul dintre cei mai mari agenți economici din zona centrală, Centrul Comercial Unic, cu sprijinul celorlalți agenți economici dar și al cetățenilor afectați de situația curentă a parcărilor din Piatra Neamț intenționează să organizeze un protest în data de 3 iunie, de la ora 16.
Pentru că respectăm legea, am depus la Primăria Piatra Neamț o cerere de autorizare a protestului, în baza legii 60/1991, în data de 8 mai.
Încă așteptăm cu interes răspunsul administrației locale.
”, este mesajul transmis de reprezentanții restaurantului Cocoșul de Aur.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Dacă primăria ezită să aprobe autorizația,atunci sa preia Parking-ul și să readucă parcarea nemțenilor la 150 lei lunar…că în Pt Neamț s-a trecut deja la stadiul de mafie a parcărilor..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate