Scoala Gimnaziala „Nicu Albu” Piatra-Neamt – Prezentare

0

Nota: In luna septembrie 2013, Asociatia Future din Piatra Neamt, cu sprijinul Primariei Municipiului Piatra Neamt si in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Neamt, a demarat proiectul „Cafeneaua mamicilor din Piatra Neamt”. Finalitatea acestui proiect este site-ul www.inforparinti.ro, care gazduieste informatii de importanta deosebita pentru parinti si copii. Site-ul incearca sa ofere informaţii cât mai complete şi explicite cu privire la metodologia de înscriere a copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani în instituţiile educaţionale din municipiul Piatra-Neamţ. Pagina de internet conţine pe lângă oferta educaţională şi detalii suplimentare de ordin medical, educaţional, psihologic, legislativ, de divertisment etc. pentru a ajuta tinerii să se adapteze mai uşor la statutul de părinţi, iar copiii să se integreze cat mai natural în noul mediu social.

Incepand cu luna ianuarie 2014, Asociatia Future din Piatra Neamt, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Neamt, va realiza prezentari video ale tuturor unitatilor de invatamant din municipiul Piatra Neamt.

Incepem cu… Scoala Gimnaziala „Nicu Albu” Piatra-Neamt

nicualbuScoala Gimnaziala „Nicu Albu” Piatra-Neamt este o institutie de educatie si formare acreditata pentru învăţământ preşcolar, primar şi gimnazial care oferă:

– program “şcoală de după şcoală” pentru învăţământul preşcolar;

– alternativa tradiţională şi alternativa Step by Step pentru învăţământul primar;

-program şcolar cu opţionale alese de părinţi şi elevi pentru învăţământul primar şi gimnazial;

– o bază materială cu multe facilităţi;

-resurse umane valoroase;

-proiecte şi programe în slujba copiilor, elevilor şi cadrelor didactice;

-program variat şi bogat pentru activităţile extraşcolare.

Contact:

SCOALA GIMNAZIALĂ “NICU ALBU” PIATRA NEAMȚ

Mai multe detalii despre Scoala Gimnaziala „Nicu Albu” gasiti pe www.infoparinti.ro. Informatiile se actualizeaza periodic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate