Școala din Dodeni – Bicaz: Ultima noapte de corupție, prima zi de război

1
Sursa foto PNL Neamt

Am văzut la fostul PDL, actualul PNL, o postare despre școala din cartierul Dodeni, orașul Bicaz. Mai concret, liberalii criticau primarul că școala arată rău și că are gratii la geamurile de la parter, asta fiind o aberație pentru că așa au toate școlile unde copii se joacă cu mingea în fața geamurilor. Dar nu despre asta vrem să vorbim în acest articol.

Școala din Dodeni este pentru noi primul pas spre presă, pas făcut forțat de mafia PDL, actual PNL.

Noi eram o firmă care se ocupa exclusiv de zona IT, de la service calculatoare și până la resurse web, și eram printre cei mai buni. Ghinionul a fost că a venit PDL, actualul PNL, la putere și multe dintre contractele pe care le aveam câștigate prin muncă cinstită cu diverse școli și instituții au trebuit reziliate pentru a fi date unor firme nominalizate de PDL, actualul PNL. Primul contract reziliat a fost cu școala din Dodeni, apoi școala nr. 10 din Piatra-Neamț și, tot așa, mafia PDL/PNL s-a extins și a luat totul. Nu mai puteai bate un cui cinstit în acest județ dacă nu erai cu PDL.

În unele cazuri am fost contactați de noii prestatori de servicii care voiau să ne subcontracteze chiar nouă serviciile din contractele reziliate pe care ei le luaseră la prețuri mult mai mari. Atunci am zis că trebuie să facem ceva că nu se poate să ți se interzică să muncești cinstit și am deschis ziarpiatraneamt.ro în ideea că dacă politicul a venit peste noi, atunci să ne ducem și noi peste ei.

Domnilor de la PDL/PNL, când am văzut cum pune mafia PDL mâna pe școala de la Dodeni noi am făcut ceva. Când consilierii PNL din Bicaz au văzut că primarul PSD nu rezolvă problemele școlii, au pus mâna să facă un proiect de HCL să rezolve problema, că doar la ultimele alegeri în Dodeni a câștigat PNL-ul? Vă răspundem noi. Nu au făcut nimic. Nu au ridicat problemele școlii în consiliul local și nu există niciun proiect făcut de liberali legat de acea școală.

La muncă, domnilor consilieri PNL de la Bicaz, și dacă vreți să văruiți școala sau să reparați acoperișul și cineva nu vă lasă atunci faceți circ. Până atunci nu criticați ce nu sunteți în stare nici măcar să propuneți.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    Numai mafie și hoție peste tot , în toate partidele politice nu găsești oameni destoinici care să dorească să facă ceva pentru societate ci numai niște smenari hoți care nu știu cum și ce să mai fure ca să se îmbogățească. Niște pirliti mizerabili ajung mereu in frunte …, deei nu mai au loc oameni adevărați. ..adevărați oameni!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate