ŞCOALA DE VARĂ A PROFESORILOR DE ISTORIE DIN ROMÂNIA

0

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ în parteneriat cu Asociaţia Profesorilor de Istorie din Neamţ, organizează în colaborare cu Societatea de Ştiinţe Istorice din România, Şcoala de vară a profesorilor de istorie din România, în perioada 18-23 iulie 2016, în cadrul proiectului „ISTORIE ŞI SPIRITUALITATE NEMŢEANĂ”, proiect finanţat din fonduri publice, alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, acordate de Consiliul Judeţean Neamţ pe domeniul proiecte culturale/ creare de evenimente.

Deschiderea Şcolii de vară, 2016, a debutat luni, 18.07.2016, la Liceul Teologic Ortodox „Cuvioasa Parascheva”, Agapia (instituţie gazdă).

Proiectul este implementat de Asociaţia Profesorilor de Istorie din Neamţ cu sprijinul Complexului Muzeal Neamţ, a Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România şi a Liceului Teologic Ortodox „Cuvioasa Parascheva”, Agapia.

Pentru detalii despre programul Şcolii de vară, cei interesați pot  consulta agenda activităţilor de pe pagina de facebook: Şcoala de Vară a Profesorilor de Istorie – APIN & SSIR.

PROGRAM 1

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate