Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Schimbare legislativă pentru șoferii care rămân fără permis

O nouă modificare la Codul rutier din 2019 pentru şoferii care au permisul auto suspendat. Aceștia vor putea să ceară de câte ori vor reducerea suspendării permisului de conducere. Proiectul de lege care menționează această modificare a trecut de Senat şi va fi dezbătut în Camera Deputaţilor.

După ce legea va trece de Camera Deputaţilor, cei care au rămas fără carnet pentru trei luni de zile vor putea da un examen pentru a recupera permisul în 30 de zile. 

Noua modificare legislativă se referă la cei care au fost prinși băuți la volan, au fost găsiţi cu probleme grave la sistemul de frânare sau au fost depistați cu viteză mai mare de 50 de kilometri la oră față de viteza legală.

La momentul actual, de posibilitatea reducerii perioadei de suspendare a permisului de la 3 luni la o lună beneficiază doar cei care nu au mai avut permisul suspendat în ultimii 2 ani. 
Un comentariu la “Schimbare legislativă pentru șoferii care rămân fără permis

  1. Vasile

    Pana la adoptarea legii raspunderii functionarului public ,politistii savarsesc abuzuri peste abuzuri in numele legii,fara a fi trsi la raspundere nici macar de sefii lor cu care cred ca sunt in intelegere;cel putin asa stau lucrurile in jud.Neamt.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *