Scandal pe un drum public din Neamț

0

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați, cu privire la faptul că, în localitatea Tupilați, mai multe persoane provoacă scandal.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în timp ce un grup de tineri se aflau pe un drum public, în localitate Tupilați, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un minor de 17 ani, din Dragomirești, folosindu-se de un obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr de 25 de ani, din Tupilați, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, la data de 5 noiembrie a.c., față de minorul de 17 ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate