Scandal monstru și amenințări pe fondul consumului de alcool: înarmat cu o bâtă, a distrus tot ce a găsit în cale

0

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați, de către un bărbat de 67 de ani, din Rediu, cu privire la faptul că are un conflict cu o altă persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 18:30, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 46 de ani, din Cândești, ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului bărbatului de 67 de ani, din localitatea Rediu, având asupra sa o bâtă din lemn, adresând amenințări cu acte de violență, de natură a induce o stare de temere, atât bărbatului cât și soției acestuia, în vârstă de 62 de ani.

Ulterior, acesta folosindu-se de bâta din lemn, ar fi produs distrugeri verandei imobilului celor două persoane.

În continuare, în jurul orei 19:30, bărbatul de 46 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea unui alt imobil, din localitatea Rediu, aparținând unui femei de 59 de ani, adresându-i acesteia amenințări cu acte de violență, de natură a induce o stare de temere.

După ce a părăsit imobilul anterior menționat, bărbatul folosindu-se de obiectul din lemn ar fi provocat distrugeri unui număr de două autoturisme, unul aparținând femeii de 59 de ani, altul soțului acesteia, de 65 de ani.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate