Scandal într-un local din Piatra-Neamț. Patru aparate de jocuri de noroc au avut de suferit

0

Actualizare: La data de 12 decembrie a.c., Judecătoria Piatra Neamţ a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 37 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ l-au încarcerat pe acesta în arestul I.P.J. Neamţ.

Poliţiştii au reţinut o persoană care se afla sub control judiciar, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

La data de 11 decembrie 2018, în urma unei sesizări primite, în jurul orei 13:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra- Neamţ au intervenit la un scandal produs într-un local de strada Progresului.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamţ, persoană aflată sub control judiciar, ar fi provocat scandal în incinta localului, unde ar fi distrus un aparat electronic de jocuri de noroc, în acest caz fiind demarată o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

La aceeaşi dată, în jurul orei 18:00, bărbatul a revenit în localul respectiv, unde ar mai fi distrus alte trei aparate electronice şi ușa în incinta localului, după care a plecat. Poliţiştii l-au  depistat pe bărbat în timp ce se deplasa pe Bulevardul Dacia, iar în urma audierii, faţă de acesta a fost emisă o ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate