Scandal în Neamț: tânără amenințată de fostul concubin cu acte de violență

0
Imagine ilustrativă

La data de 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o tânără de 21 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că fostul concubin a încălcat dispozițiile unui ordin de protecție.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că, un tânăr de 24 de ani, din Roman s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale concubine, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de Judecătoria Roman, la data de 27 ianuarie a.c. .

Totodată, pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul ar fi amenințat-o cu exercitarea de acte de violență, de natură a-i produce o stare de temere.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate