Scandal de la bautura

1

Miercuri 25 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce executa acţiuni specifice de asigurare a ordinii publice în oraşul Piatra Neamţ, a intervenit pentru aplanarea unui conflict la un apartament de pe Strada Nicolae Iorga.
Jandarmii au constatat că vinovat pentru producerea scandalului este Ioan D., de 23 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta, împreună cu proprietarul apartamentului , au consumat băuturi alcoolice, între cei doi izbucnind un conflict spontan. În acest moment proprietarul i-a cerut să părăsească locuinţa, Ioan D., a refuzat, l-a lovit pe acesta de mai multe ori cu pumnul în faţă şi i-a distrus mai multe piese de mobilier.
Agresorului i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire, distrugere şi violare de domiciliu, dosarul fiind înaintat la Poliţia mun. Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Tot de la Iorga, li se trage. Or avut cativa in buzunar, i-or „spart”in crasma, o parte, iar cu restu’ s-au hotarat sa-si faca plinul acasa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate