Scandal cu lovire și amenințări, în Neamț

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Reporter24)

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr din localitatea Vânători-Neamț, bănuit că ar fi lovit și amenințat patru persoane.

La data de 7 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tîrgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană provoacă scandal pe o stradă din localitatea Vânători-Neamț.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și întrucât cel în cauză ar fi manifestat o atitudine ostilă, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acestuia la sediul poliției.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri mai vechi, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Vânători Neamț, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 46 de ani, unde ar fi provocat scandal și l-ar fi lovit atât pe acesta cât și pe soția acestuia. De asemenea, acesta le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, după care a părăsit curtea imobilului.

Ulterior, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, ar fi lovit și amenințat doi bărbați de 41, respectiv 51 de ani, care se aflau pe drumul public, tulburând în acest fel ordinea și liniștea publică.

În urma probării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate