Scandal cu amenințări, distrugere și violență în NEAMȚ: au intervenit polițiștii, luptătorii SAS și jandarmii (VIDEO)

0

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Bozieni are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă,  luptătorii SAS Neamț și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, fiind identificate mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Bozieni se deplasa cu un atelaj hipo, ar fi aruncat cu un obiect contondent spre un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate, ce desfășura activități agricole și i-ar fi adresat amenințări, de natură să îi creeze o stare de temere.

În urma conflictului, bărbatul de 34 de ani împreună cu tatăl său, în vârstă de 60 de ani, s-ar fi deplasat la locuința bărbatului de 34 de ani, unde ar fi pătruns fără drept și ar fi lovit cu o toporișcă peretele din zona ușii de acces în locuință.

Ulterior acestui moment, cei doi au ieșit din curtea acestuia, ar fi luat, fără drept un atelaj hipo și o cabalină, care aparțineau bărbatului de 34 de ani.

Prin faptele săvârșite de cei trei, a fost tulburată ordinea și liniștea publică, față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore, urmând ca la data de 11 iunie a.c. să fie prezentați în Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a măsurii preventive.

Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, distrugere, violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și violență în familie.

Sursa/Video: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate