Șase câini abandonați caută stăpân, URGENT!

1

6 câini abandonați lângă un cartier nelocuit în sat Izvoare, comuna Dumbrava Roșie, care mănâncă pe unde apucă din mila câtorva oameni, au nevoie să fie adoptați URGENT!

Sunt sociabili, învățați cu copiii din apropiere, nu sunt agresivi, sunt de talii și mărimi diferite. O persoană care îi îngrijește a aflat din anumite surse că li s-a pus gând rău și urmează să fie otrăviți. Pentru a preveni o astfel de situație, cei care au posibilitatea și doresc să facă o faptă bună, îi pot adopta pe oricare dintre cei 6 căței.

Contact: 0745492947 (Alina)

 

1 Comentariu
 1. Elena NadiaStachie spune

  Buna ziua !Succes la servisi si munca usoara va doresc !
  Problem este legata de primarii ?daca da primaria izvoare sa ıı duca la veteriner sa ıı castreze nu are nimeni dreptul si luxul sa ıı termine viata fiintei ,fie ciine sau altceva cine ucide un ciine poate ucide si un om nu uitati!
  Primaria izvoare primaria orasului primaria judetului ,toate trebuie sa tına contul la chiar si insectele de acolo copacii plantele ciinii pisicile trotuarele caile ferate parcurile cladirile ,pacea ordinea regulile legile si tot ce conteaza sa fie la punct pentru o locatie ,nu numai birocratia politika sau celelalte sectii va propun un Project sa de faça sedinte si sa de consuleze sa de gaseasca primaii vicii secretarii cu satenii orasenii sa de vorbeasca ce se poate face pentru prosper si buna liniste in orice .
  Fiat asa o da avem cistigul si triumful
  Este un proverb:oamenii se inteleg vorbind si ciinii prin miros .
  (Facusem legatura cu obiectul)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate