Sarbatoare pentru copiii de la CSEI din comuna Stefan cel Mare

1

Ziua de 1 iunie a fost un prilej de bucurie pentru Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva din Comuna Stefan cel Mare, motiv pentru care cadrele didactice s-au straduit sa aduca un strop de bucurie in sufletul copiilor. Asadar, la nivelul institutiei au avut o serie de activitati care au avut ca actori principali o echipa de jandarmi din Piatra Neamt, coordonati de capitan Razmerita Catalin, elevii Liceului de Arta “Victor Brauner” din Piatra Neamt care au prezentat un program artistic (chitara si muzica usoara), sub indrumarea domnului profesor Lucian Sitaru si a doamnei profesor Nicoleta Minciu.

Demonstratii pentru copiii din Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva au venit si din partea grupului folk “Amprente”, format din elevii Custura Antonia, Culbece Cristina, Mocanu Larisa, Pintilie Ovidiu, coordonati de doamna profesor Nicoleta Minciu, dar si de elevii de la scolile din zona (Girov, Stefan cel Mare), coordonati de profesorii Lamatic Cristina, Lungu Dorina, Bordei Cristian, Lungu Stefan, Tudor Andra, Maties Emil, Otet Livia, Pavelescu Luminita, Rauta Carmen, Ionescu Oana, Solonaru Brian, care s-au intrecut in competitiile sportive de fotbal, tenis de masa si care au facut si desene pe asfalt.

Elevii CSEI Stefan cel Mare au pregatit, la randul lor, o surpriza pentru invitati constand intr-un program artistic, dans popular si modern, coordonati de prof. Ghinet Avisarion si pedagog Pavelescu Gabriela. Activitatea s-a incheiat cu premierea elevilor, constand in diplome, dulciuri si carti oferite de Jandarmeria Piatra Neamt pentru biblioteca scolii.

Directorul CSEI Stefan cel Mare, doamna prof. Liliana Apachitei, a adresat  multumiri instututiilor partenere care s-au implicat in participarea in cadrul acestui proiect educational intitulat “La multi ani, copile drag” desfasurat de 1 iunie.


Puteti citi si: Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva din comuna Stefan cel Mare

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. irofte maricel spune

    ??????? super tino tot asa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate