Santierul din zona Curtii Domnesti este supervizat de autoritati si de reprezentanti ai Bisericii

2

Parintele Protopop Dumitru Ailincai a vizitat santierul din zona Curtii Domnesti. Parintele Protopop a discutat cu directorul Complexului Muzeal Neamt, cu preotul paroh al Bisericii Sf. Ioan Botezatorul si cu alte oficialitati in fata sediului Primariei Piatra Neamt.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Cu respectul cuvenit unor fețe bisericești, precizez că nu-i suficientă vizitarea vechii Curți Domnești! La o anumită vârstă, un părinte protopop trebuie să mai viziteze și nenorocitele de dosare ”găzduite” la CNSAS(arhivele fostei SECURITĂȚI)! E mai simplu decât să calci pe cadavre! Dai un click pe REFRESH, la memorie, și vezi care-i treaba cu ”spovedania”!!!

  2. yani spune

    pe noi ne intereseaza ce au discutat si ce au decis acele oficialitati ,nu faptul in sine … va rog sa scrieti in detaliu fiindca sunteti in masura sa aflati ca si ziaristi tot ce ne pregateste MUNICIPALITATEA SI CLERUL pentru CURTEA DOMNEASCA…Altfel ramane doar o stire anosta fara importanta .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate