Santaj si secrete de campanie electorala

5

În ziua de 12 iunie a.c., orele 17.25, lucrătorii Sectiei de Politie Rurală nr. 2 Roznov, au fost sesizati prin SNUAU 112, de C. Vasile de 40 ani, din comuna Girov, despre faptul că la aceeasi dată, orele 13.30, a primit un sms pe telefonul mobil, prin care i se solicită să dea unei persoane necunoscute suma de 500 lei, pentru a nu face publice imagini din timpul campaniei electorale unde a candidat pentru functia de primar al unei comune din judetul Neamt, în timp ce oferea mită electorală. La orele 17.25, lucrătorii Politei municipiului Piatra Neamt împreună cu lucrători din cadrul Sectiei de Politie Rurală nr 2 Roznov, au organizat si reusit să îl prindă in flagrant pe C. Petru Dan de 23 ani, din Piatra Neamt, în timp ce primea de la denuntător suma de 500 lei în bancnote de 50 lei, care au fost marcate în prealabil.

Împotriva numitului C. Petru Dan a fost dispusă măsura retinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. nationalistu` spune

  Cum ai mai nimerit-o domnule Gaidau! Ai vorbit despre funie in casa spanzuratului.Baiatul asta caruia i-ai raspuns chiar asta a facut.E cunoscut ca un cal breaz pe valea muntelui.Si-a vandut si parinti si frati ca sa stea bine merci la Paris de unde ne trimite zi de zi bezele si invataturi despre moralitate.Dismerdatu este chiar numele lui.Nu este pseudonim.

 2. Alina Catargiu spune

  Ai dreptate. Infractorului i se acorda prezumtia de nevinovatie, iar celui cinstit i se pun etichete.

 3. Dana Mihaila spune

  Ca simplu cetăţean sunt scârbită de ceea ce se întâmplă în viaţa politică şi în societatea românească de 23 de ani încoace.
  Minciuna şi hoţia sunt ridicate la rang de cinste, iar pe onoare nu dă nimeni doi bani.
  Pe hoţi încercăm să-i spălăm, pe unul cinstit, care a încercat să facă ceva de unul singur, fara a avea în spate golonia de partid şi fără a urmări alte foloase, incercăm să aruncăm cu gunoi, să fie neapărat la fel ca ceilalţi.
  În opinia mea, ” catindaţi” sunt cei care au organizat concerte, serbări ” câmpeneşti”, mese gratuite, au distribuit sacoşele cu ” suveniruri” şi nu o persoană care respectă legea.
  Pentru comentatorii ” de serviciu ” care sunt prezenţi în acest mediu indiferent de subiectul abordat( citesc frecvent acest ziar şi comentariile la fel): chiar vă pricepeţi la toate ?

 4. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  Aveţi dreptate, domnule Vasile Dismerdatu! Există destui care îşi vând tot ce se pricep să vândă(mamă, tată, fraţi de suferinţă,omenie, prietenie) chiar şi zdreanţa de suflet pe care o mai au, pentru „30 de arginţi”, doar pentru un iluzoriu fotoliu… Există şi asemenea „catindaţi”. Unii se lasă cumpăraţi ca să vândă oameni. Atâta se pricep ei să facă, pentru că o meserie se învaţă greu-greu-greu!

 5. dismerdatu spune

  buna ziua !
  Sint mii de asemenea cazuri stiute si vazute de catre numerosi cetateni , dar …tainuite de catre cei care au vazut….
  Datorita intimidarilor si amenintarilor , de mule ori pe fata , iata ca pe fondul „fricii” functioneaza inca „LEGEA Tacerii”
  Din cauza acestui fenomen mafiot si nefiresc pentru anul 2012 , iata ca judetul Neamt a ramas neschimbat , figurind cu o culoare rusinoasa pe frumoasa harta a Romaniei……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate