Șanse mari să se deschidă pârtia de schi de la Piatra-Neamț

2

Primăria municipiului Piatra-Neamț este pregătită să deschidă pârti de schi. În acest sens, a fost pus la lucru ratracul pentru tasarea zăpezii existente, iar din această noapte vor fi puse în funcțiune și tunurile de zăpadă artificială. Dacă și vremea va fi prielnică, pârtia de schi va fi deschisă în cel mai scurt timp.

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț: „Așa cum am mai precizat, suntem pregătiți să deschidem pârtia de schi în această iarnă dacă vremea este favorabilă. Am inventariat încă din vară problemele care trebuiau puse la punct pentru a face operațională pârtia în acest sezon. Am asigurat cadrul legislativ local pentru a opera pârtia în regim propriu, s-a pregătit stratul suport prin cosirea ierbii, nivelarea terenului și îndepărtarea vegetației spontane, au fost montate plasele de protecție și indicatoarele, a fost pregătit punctul de prim ajutor, s-a depus documentația pentru omologarea anuală. De asemenea, am realizat câteva reparații în zona platoului de plecare, am găsit soluțiile pentru a utiliza telescaunul, ratracul și tunurile de zăpadă, a fost realizata revizia telescaunului și au fost verificate tunurile de zăpadă și ratracul. O parte din personalul pe care îl folosim la pârtie este din cadrul compartimentului creat în primărie care vara se ocupa de ștrand, iar în afara sezonului estival se va ocupa de pârtia de schi. Iată că vremea pare că ține cu noi așa că, am pus deja la treabă ratrakul pentru tasarea zăpezii existente, iar în această noapte vom pune în funcțiune tunurile de zăpadă artificială. Sperăm să avem condiții de vreme prielnice în continuare și să putem deschide cât mai repede pârtia de schi. Îmi doresc ca atât pietrenii, inclusiv cei care se întorc acasă în vacanța de iarnă, cât și turiștii care ne vizitează cu ocazia sărbătorilor de iarnă să se poată bucura de pârtia de schi de pe Cozla.”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Ioan spune

    DOAR PROMISIUNI CA DE OBICEI NEONORATE !!!!
    TREBUIA SĂ FIE DESCHISĂ LA CĂDEREA PRIMEI ZĂPEZI .

  2. mickey999 spune

    A descintat-o ala cu Leru-i Ler si iarashi Ler?

    🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate