Salvatorii l-au câștigat pe bărbatul care s-a urcat pe stâlpul Telegondolei cu o țigară

În această după-amiază, un bărbat s-a urcat urcată pe stâlpul de susținere al Telegondolei de pe b-dul Decebal, lângă Camera de Comerț. (Detalii aici)

Potrivit șefului ISU Neamț, s-a luat măsura opririi îmbarcării în telegondole, și la plecare și pe munte, s-a așteptat ca toată lumea să coboare, apoi împreună cu negociatorul de la Poliție pompierii au mers cu o gondolă până deasupra cetățeanului pentru a vedea care sunt doleanțele lui. Când a fost oprită instalația nu erau alte persoane în gondole.

Eroul zilei. Un pompier s-a urcat pe stâlp și l-a convins să coboare

Plt. maj. Cristian Moga este și alpinist de intervenție. În primul rând i-a fost satisfăcută doleanța, aceea de a fuma. Au stabilit o legătură și l-a convins să coboare. Așa s-a stabilit în dialogul din telegondolă și de pe bloc –  promisiunea țigării pe care i-o va aduce pompierul. Conducerea intervenției a fost, procedural, în competența ISU. Poliția având negociator, a sprijinit.

„Ideea să urce pompierul să-i dea țigara îmi aparține. M-am înțeles foarte bine cu colegul de la Poliție.”, a declarat Ioan Nițică, șeful ISU Neamț.

Într-un final, bărbatul a coborât singur de pe stâlp, a fost preluat de o ambulanță și dus la secția de Psihiatrie.

[A fost ÎN DIRECT] Bărbatul care s-a urcat pe stâlpul Telegondolei a coborât singur. A fost preluat de cadrele medicale

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate