Salvare persoană căzută într-o fântână la Tazlău

0

Pe data de 8 august, echipa de voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) TAZLĂU a răspuns prompt unui apel de urgență și a reușit să salveze o persoană care căzuse într-o fântână. Evenimentul s-a desfășurat în dimineață de 08. august și a implicat eforturile coordonate ale voluntarilor SVSU TAZLĂU, precum și colaborarea cu autoritățile locale și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Printre cei implicați în operațiunea de salvare se numără Ionuț Ștefănuca, un membru al echipei SVSU TAZLĂU, care a jucat un rol crucial în eliberarea persoanei captive în fântână. De asemenea, Viorel Machidon și Vasile Manolachi, colegi ai lui Ionuț, au contribuit la eforturile de salvare. Primarul localității a fost, de asemenea, prezent pentru a oferi sprijin și a coordona eforturile de intervenție.

Reprezentanții ISU au preluat imediat pacienta după ce a fost salvată din fântână, asigurându-se că aceasta primește îngrijiri medicale adecvate. Din fericire, persoana salvată nu a suferit niciun traumatism în urma incidentului.

Această acțiune reușită demonstrează importanța pregătirii și colaborării între voluntari, autorități locale și serviciile de urgență pentru gestionarea situațiilor critice. Eforturile lor coordonate au dus la salvarea în siguranță a unei vieți și la oferirea îngrijirilor medicale necesare. Localnicii și comunitatea sunt recunoscători pentru devotamentul și curajul demonstrat de membrii SVSU TAZLĂU și toți cei implicați în această operațiune de salvare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate