SALONUL INTERNAŢIONAL DE ARTĂ NAIVĂ ŞI OUTSIDER ART by DIMIŞCĂ. Expoziţie de grup, curator – Laurenţiu Dimişcă

0

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, Fundaţia Outsider Art – România, APACOP – Asociaţia pentru Promovarea Artei Contemporane Populare- Franţa vă invită vineri, 3 august 2012, ora 12.00 la vernisajul Salonului internaţional de artă naivă şi outsider art.

Expoziţia face parte dintr-un proiect de anvergură internaţională, aflat la a II-a ediţie în România, care prezintă lumea artei brute sau singulare sau naive sau populare sau neuve invenţion sau doar mai altfel. Lume vastă și interesantă, în arta brută găsim tot ce nu vor să accepte curentele acceptate ale artei, găsim artiști fără studii riguroase de artă, găsim arta populară cu trăsături naive, dar și creația celor pentru care arta e terapie, a creatorilor din impuls, a celor capabili de revelații sau doar ușor de încadrat în acțiuni programatice.

Alături de curatorul expoziţiei si totodată fondatorul Fundaţiei Outsider Art Ro, nemteanul Laurenţiu Dimişcă, vor vorbi despre arta brută criticul de artă Marius Tiţa si Jeanine Rivais, care detine si o colectie privata de arta brută.

 Expoziţia va fi deschisă timp de 1 lună, în perioada 3 august – 2 septembrie 2012, în sala de expoziţii „Gheorghe Focşa” şi va putea fi vizitată de miercuri până duminică, între orele 11.00 – 19.00.
Informaţii suplimentare
Biroul de Relaţii Publice
021 317 91 03/ int. 143, 178
www.outsideart.org
www.art-singulier.org
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate