Sa vedem cine face galagie ca e galagie de la statia de epurare

1

galagieTot am vazut discutii la un post de televiziune in legatura cu o poluare fonica ce ar proveni de la Apa Serv.  Ca opinie, am fost la fata locului si nu am gasit poluarea fonica, dar poate noi suntem subiectivi, asa ca haideti sa vedem cine sunt marii obiectivi.
In principal, subiectul este intretinut de o emisiune la un post zonal TV unde, desi sunt la a nu stiu cata emisiune despre subiectul poluarii fonice ce ar proveni de la statia de epurare, realizatorul nu a mers in viata lui la fata locului sa vada macar ce culoare are presupusul poluator. Nu stiu cum sa clasific jurnalistul care intretine un subiect luni de zile vorbind incontinuu si infierand „obiectiv” un poluator ce se afla la vreo doi km de studioul TV, dar nu merge macar odata acolo sa vada cu ochisorii lui zglobii despre ce vorbeste, asa ca lasam la aprecierea dumneavoastra clasificarea.
Ce m-a intrigat de la bun inceput a fost faptul ca varf de lance al protestatarilor este un domn B. care omite sa spuna ca se afla intr-un conflict istoric cu Apa Serv .
Cu multa sinceritate recunosc ca stiam situatia protestatarului subiectiv, dar am evitat sa o prezint deoarece aveam un interes personal cunoscandu-ma bine cu o ruda de-a domniei sale. In loc sa profite de subiectivismul meu, domnul B. s-a iritat  ca mi-am permis sa spun celorlalti oameni deranjati de zgomot sa aiba grija la riscul de a nu fi luati in serios din cauza domnului B. care se erijeaza in lider de grup, dar se afla intr-un conflict major cu partea reclamata. Iritat, domnul B. si-a permis sa ma sune si sa ma „felicite” si sa incerce sa ma intimideze cu amenintarile de rigoare. Problema mea este ca nu suport sa fiu amenintat sau santajat, asa ca haideti sa vedem cum e cu domnul B.
– In data de 12.10.206 – domnul B.a fost depistat de Apa Serv cu un consum fraudulos de 1.401 mc de apa
– In data de 14.03.2008 – domnul B. a primit ultimatumul de la Apa Serv impreuna cu factura pentru consumul fraudulos
– In data de 29.10.2008 – domnul B. a fost convocat pentru conciliere la Apa Serv
– In data de 18.11.2008 – s- a intocmit procesul verbal de conciliere
– Pentru ca nici de aceasta data nu a platit, domnul B. a fost actionat in judecata de catre Apa Serv pentru a se recupera debitul
– In data de 04.10.2010 in prima instanta a fost respinsa actiunea Apa Serv
– In data de 27.01.2011 Apa Serv a facut recurs
– In data de 25.01.2011 a fost admis recursul Apa Serv
La ora actuala sunt terminate caile de atac, iar compania Apa Serv este in faza executarii silite a sumei aferente consumului fraudulos de 1401 mc de apa de catre „obiectivul” domn B.
Asteptam cu nerabdare urmatoarea emisiune cu moderatorul care nu stie cum arata subiectul si cu reclamantul care se afla in faza de a fi executat silit de catre Apa Serv. Desigur ca asteptam cu emotie si urmatorul set de amenintari din partea domnului B.
Ca opinie personala, cred ca realizatorul emisiunilor cu tema poluarii fonice de la Apa Serv a fost bine intentionat chiar daca nu s-a documentat la fata locului, si tot ca opinie, cred ca nu a stiut de conflictul in care se afla acest protestatar.
Oricum, dincolo de orice discutie, vina apartine in totalitate autoritatilor nemtene care il loc sa transeze problema si sa spuna foarte clar cine e poluatorul fonic, o tot dau pe dupa cires si tot zic ca nu sunt siguri, dar au dispus sa se ia unele masuri si alte bla-blauri. Autoritatile platite din bani nemtenilor trebuie sa spuna clar : e de la Apa Serv, e de la vrabii, oamenii au vedenii, e de la OZN-uri, sa gaseasca un vinovat, oricare ar fi el… cineva trebuie sa spuna ceva clar odata, ca cei afectati sa poata actiona in judecata poluatorul si sa il oblige sa isi rezolve problema sau sa plateasca despagubiri.

Completare art. 29.01.2014 – 17:00. Din motive obiective s-a facut o confuzie, dar care nu schimba cu nimic situatia. Confuzia a fost intre B.F. care se judeca cu Apa Serv si B.G. care reclama Apa Serv. Cele doaua persoane sunt vecini si frati, deci au aceleasi nume de familie. Asadar, indiferent de care domn B. ar fi vorba obiectivismul tinde spre zero in prezenta conflictului cu Apa Serv.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Adi spune

    De ce nu vorbeste nimeni despre bataia de joc de la Spitalul judetean, unde vizitatorii bolnavilor sunt obligati sa plateasca „taxa de intrare in spital”? Sunt atatia oameni necajiti care isi rup de la gura sa cumpere medicamente si ce le trebuie rudelor lor internate si care nu-si permit sa plateasca zilnic taxa pt a intra in spital.
    Dle jurnalist ar trebui sa faceti un reportaj la spital si sigur veti afla si alte lucruri interesante.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate