Să vedem cifrele. Lumea trebuie să știe adevărul despre PNL Neamț

2

În ultimii 4 ani de zile, nemțenii au trimis în consiliul județean peste 30 de aleși care să le reprezinte interesele, adică oameni care să facă proiecte de hotărâri în interesul cetățenilor, proiecte pe care să le dezbată, să le supună la vot și să le aprobe.

În acest mandat, adică în ultimii patru ani de zile, consilierii de la partidele nemțene au depus și au dezbătut în plenul consiliului județean 1.392 de proiecte, dintre care depuse de liberali au fost doar 3. Trei proiecte în 4 ani, atât au făcut liberalii.

Nimeni nu i-ar fi putut opri pe liberali să facă proiecte și să le dezbată. Chiar dacă unele nu ar fi trecut, nimeni nu-i oprea să ceară bani sau orice pentru nemțeni. Din păcate, nu au făcut-o, deoarece majoritatea consilierilor județeni PNL au venit la ședințe doar ca să încaseze indemnizația de ședință.

Acum, după patru ani în care nu au făcut nimic, PNL-iștii vin în fața alegătorilor și le spun că ar trebui schimbați cei care au făcut 1.300 de proiecte ca să vină ei, liberalii, care au făcut 3. Pe bune?

Acum, dacă e să ne punem în pielea liberalilor au și ei dreptate. Cu trei proiecte făcute în 4 ani cum să te lupți electoral cu cel care a făcut 1.300? Nu ai cum decât să mergi cu manipulări și să faci gargară, că de arătat nu prea ai ce să arăți electoratului.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Culita spune

    Nu va temeti!
    Carabelea e păpușă ,păpușariii sunt la București.
    L au ales pe cel mai slab,sa faca ce vor cu el.

  2. Raducu spune

    La Girov si mai bine! 2 proiecte in 4 ani, din care unul sa debarce Vicele. Impotriva sau abtinere la proiectele de investitii sau pentru sport. Ca de, toate initiate de primar PSD! P.S. Cele 2 proiecte in parteneriat cu ALDE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate