Să nu ne prefacem că nu vedem… PSD-ul pietrean, coordonat de Florentina Moise, a uitat de promisiunea că nu va vota pentru vânzarea niciunui teren din Piatra-Neamţ

3

La ultima şedinţă de consiliu local, PNL a introdus din nou pe ordinea de zi un proiect mai vechi prin care dorea să scoată la vânzare un teren valoros de aproximativ 500 m într-o zonă foarte bună a municipiului Piatra-Neamţ. Dacă prima dată vânzarea acestui teren nu a trecut, nefiind votată de PSD, acum s-a aprobat chiar cu votul PSD-iștilor care și-au încălcat promisiunea că nu vor vota pentru nicio vânzare de teren.

Din câte am aflat noi pe surse, pentru prima oară în acest mandat, coordonatorul grupului de consilieri PSD, Florentina Moise, nu a mai discutat înainte de ședință cum să se voteze, ba mai mult, nici nu s-a prezentat la ședință, așa că cei de la PSD au votat alături de aliații din PMP clar interesați de această vânzare.

De ce șefa PSD-ului pietrean nu a mai stabilit clar înainte de ședință să se păstreze linia politică asumată cu votarea contra vânzărilor de terenuri e ceva care ne scapă, mai ales că subiectul acestei vânzări era cunoscut și discutat iar cel care vrea să cumpere terenul este de asemenea cunoscut.
De fapt nu ar fi prima oară când consilierii PSD par să fie coordonați de Florentina Moise în interesul liberalilor, dar asta e altă chestiune. Noi doar nu putem ca după atâția ani de zile de criticat primăria Piatra-Neamț care a vândut totul să ne facem acum că nu vedem cum se vinde un teren. Nici măcar nu este vorba neapărat de acel teren, ci de un principiu asumat de PSD și încălcat de șeful PSD Piatra-Neamț care se pare că s-a prefăcut că nu știe și a lăsat lucrurile la voia întâmplării.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Joker spune

    Ce abilități are doamna asta cu o facultate particulara, de a ajuns sa conducă învățământul nemtean??? Vrem sa stim si noi poate…beneficiem si noi de experienta ei.

  2. Aurica Vizitiu spune

    Daca numele persoanei care va cumpara terenul e cunoscut, spuneti-l sa-l stim si noi,locuitorii orasului!

  3. Cititor spune

    Felicitari pt articol! Primul articol din ultimii ani in care aveti ceva rau de zis si despre PSD. Incurajator, bravo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate