Sa moara dusmanii mei, ca am voturi mai multe decat ei…

2

La sedinta CL din data de 30.03.2011, ca de obicei, masina de vot a functionat. Doi consilieri mai obraznici au venit cu patru-cinci mii de semnaturi de la nemtenii care nu sunt de acord sa se construiasca nimic in parc, primarul a venit cu contraagrumente, cei doi consilieri au vrut sa se faca o dezbatere publica, primarul nu, s-a supus la vot, masina de vot a functionat. In parc se face ce vor muschii celor care voteaza.  PUNCT.

In urma cu ceva timp, primarul critica consilierii din opozitie ca nu vin cu propuneri, acum au venit cu propunerea sa fie consultata populatia, dar majoritatea consilierilor votati de populatia din Piatra Neamt au considerat ca dezbaterea publica nu isi are locul cand e vorba de alocarea unui teren in Parcul Central.

Un gest foarte urat sa nu consulti populatia care te-a votat, mai ales cand ti se cere acest lucru, dar, asta am votat, asta avem.

Parerea noastra despre politica nemteana ramane aceeasi: niste cete de interese reunite sub forme legale si votate de poporul care isi merita soarta pe deplin. Dar parca alte cete nu erau asa de arogante si poate faceau aceleasi lucruri, dar exista o limita a bunului simt. Parca nu ne credeau prosti chiar pe toti.

In fine, vrem nu vrem, ne place nu ne place, in Parcul Central se va da o bucata de teren cuiva sa faca ceva. O comisie va analiza proiectul si va hotari ce e mai bine fara sa consulte pietrenii. Pietrenii au fost consultati o data la vot, le este suficient.

Pentru domnul architect-sef sau pentru cine va mai spune cumva ca s-a dezbatut problema constructiei din parc atunci cand s-a facut concursul de idei pentru Curtea Domneasca,  aratam o randare ( poza ) cu proiectul care a fost dezbatut public si, culmea arogantei, aceasta poza este expusa in holul primariei si in sala de consiliu. Aceasta randare a fost vazuta de nemteni la acea dezbatere publica, iar pe aceasta randare nu este nicio urma de cafenea in parc. Intrebarea este: Constructia a existat de la inceput si pietrenii au fost mintiti cu aceste randari sau respectiva constructie a fost adaugata ulterior dezbaterii publice si pietrenii au fost mintiti ca era de la inceput?

Noi poate suntem carcotasi si prea iritati de situatie, dar ce o fi avut in cap cel care a expus ostentativ aceasta randare veche fara cafenea, chiar in sala de consiliu unde vine presa si consilieri se cearta pe aceasta tema?

Sa moara dusmanii mei, ca am voturi mai multe decat ei…

Ochisor Ion

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. gyovy spune

    Las-o ba ca merge asa!

  2. antonie spune

    domnule draga, observ ca ejti putin ten-den-ti-os in ceea ce ai exprimat mai sus. pai domle…dupa ce ca dinastiul s-a lichidat, za sociaiti s-a prafuit (ups), iar cu sarea in bucate nu se stie cat va mai tine, unde vrei sa se duca dupe aia tov. muraru gaby? la orificiul bratelor de munca cumva? nuuu… la pensie cumva? nuuuu… la munca cumva? nuuuu… Asa ca stimate gazetar, baga-ti mintile in cap si lasa oamenii sa faca ce vor pe mosia lor. Iar daca tot iti place sa ecrivezi, vino mai bine cu propuneri constructive, cum ar fi de exemplu…langa turnul lui Stefan cel Mare sa fie montate 5 aparate slot-machines care sa dea non-stop cate 5 septari la baetii destepti. :))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate