Să atacăm Chitic-ul!!!

5

Odată ce a început să se simtă mirosul de ciolan electoral, au început și politicienii locali să își caute ținte si cățeii de pe lângă ei să urle la Lună. Din lipsă de imaginație sau din dorința de a-și face notorietate, majoritatea candidaților interesați de Primăria Piatra-Neamț au început să arunce cu jos-chiticulpietre în actualul primar Dragoș Chitic.
Dacă e să privim situația la rece, atacurile la adresa lui Chitic sunt normale, pentru că atunci când ai de reproșat ceva administrației pietrene nu poți să te iei de portarul de la primărie, ci de reprezentantul acesteia, adică de primar.

De asemenea, unele dintre acuzații sunt argumentate, adică sunt legate de apartenența la PDL și la echipa lui Gheorghe Ștefan, acuzații cât se poate de ancorate în realitate.

Problema este alta. Când am pornit noi acest ziar, prin 2010, Dragoș Chitic era la primărie în calitate de viceprimar, dacă ne aducem noi bine aminte. De atunci și până acum, el a fost încontinuu în diverse poziții în zona de conducere a municipiului, dar niciunul dintre cei care îl contestă azi nu avea nimic de spus la adresa lui, ba unii chiar aveau doar cuvinte de laudă. Cred că este inutil să amintim cum se aliase PSD-ul cu PDL-ul contra lui Culiță Tărâță și cum echipa Simionică – Chitic era soluția de succes pentru primăria pietreană sau cum PSD-ul a susținut numirea lui Chitic pe poziția de primar interimar.
În tot acest context în care în ultimii 6 ani nu am văzut pe nimeni să îi reproșeze ceva lui Dragoș Chitic, orice acuză legată de activitatea acestuia înainte de 2015 este un afront adus celor care s-au luptat într-adevăr cu puterea portocalie, un afront inteligenței pietrenilor și un gest de disperare electorală în lipsa unor alte atu-uri cu care unii candidați să iasă în fața electoratului.
Dragi candidați la primăria Piatra-Neamț, cu excepția unui procent nesemnificativ de votanți, pietrenii nu sunt proști și stiu că toți, începând de la PSD și până la PNȚCD, au fost preș în fața lui Gheorghe Ștefan și a PDL-ului. Orice discurs pe tema dezastrului produs de echipa portocaliilor în care se afla și Chitic nu face decât să vă descalifice, deoarece formațiunile voastre politice au fost complici ai PDL-ului.

Pietrenii așteaptă să vadă candidați care pot face și altceva în afară de scandal. Scandal poate să facă și un individ cu 4 clase… Altceva în afară de scandal sunteți capabili sa faceți ?

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. MARCEL spune

  NU mai POT cu POlitica , Politicul ! DAR ma UIT cu ATENTIE la poza cu Iepurasul si parca l vad pe NELSON MONDIALU ,cum are el 2 dintuci in gura Fix ca IEPURASUL ! cu deosebirea ca iepurasul asa ii are din nascare , la MONDIALU cine stie pe unde o fi jucand ,,zaruri,, cu ei .

 2. Privitor spune

  Adica, daca acest „reper” al corectitudinii (precum si alti catva doritori de functie de primar) au facut echipa (au profitat din multe puncte de vedere) si au votat dezastrul in care a ajuns orasului, sunt apostolii nevinovatiei eterne? Domnule IR masura si echidistanta presei trebuie reconsiderata si redefinita (ca multe alte anomalii) aici la piatra, si de asta suntem definitiv pierduti.

 3. legio spune

  I R-ule stii de ce iepurele doarme cu ochii deschisi ? Se spune ca are pielea scurta sau mai mica si daca inchide ochii ise trage pielea din alta parte, asa si cu Chitic nu incercati sa-l faca sa inchida ochii ,ca atuinci aveti o problema ,trebuie sa-i trage ti pielea inapoi. Exista riscuri si riscuri , ori trage ti pielea inapoi de pe un iepure ,ca-i mai mic sau trage ti pielea inapoi de la un bou ! acesta fiind tratat de catre un doftor.

 4. FLORIN spune

  Toti sunt complici.Toti sunt compromisi.Toti mint.

  Toti au o agenda proprie …ascunsa.

  Nici o diferenta.

  In mod normal,la oferta electorala actuala,NIMENI nu ar trebui sa iasa la vot.

  Insa,o sa vedem cum ,inca odata,acest electorat indolent si nepasator,pupator de ciolane,care NU VREA sa se informeze,iertator si milostiv cu hotii si tiganii,va vota ca si pina acum cu spoiala si mintuiala,cu promisiunile mincinoase si cu alte pacaleli de 2 lei electorale asa cum s-a intimplat in ultimii 25 de ani.

  Si uite unde am ajuns.

  Un oras distrus,fara viitor cu datorii colosale care nu vor fi platite nici intr-o suta de ani.

  Asta e adevarul.

  1. portocala spune

   de ce tot bagi chestia asta cu ”pupatori de ciolane”?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate