S-a cerut excluderea lui Dughir din PCR

3

puscasu-scanteia

Astăzi, la ședința de Consiliu Județean, s-a prezentat un raport legat de nereguli sesizate la nivelul conducerii Apa Serv. Poate scria ceva interesant în acel raport dar când s-a apucat tovarășul consilierul județean Pușcașu de recitat și de înfierat  directorul companiei de apă totul a devenit alb-negru și m-am pipăit pe la gât să văd dacă am aranjată frumos cravata de pionier.
Așa l-a mai cântat domnul consilier Pușcașu în plenara consiliului județean pe directorul Dughir de nici nu mă gândeam că la finalul discursului nu se va propune excluderea din Partidul Comunist Român.
O sa intrăm mâine în posesia acelui raport, o să îl analizăm și vom reveni cu un articol serios căci azi, la ședința de consiliu județean, nu am înțeles absolut nimic din cuvântarea tovarășului consilier.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Vasile spune

    Veti intelege si mai bine, cand o sa fiti documentat cum trebuie, ce este cu receptia la CL 6 !

  2. lucia spune

    dl pioner puscasu nu poate sa mai stea si acasa sa mearga in agricultura la cules porumbul

  3. terente revine! spune

    ii recomand lui neculai sa stea acasa la dulcesti cu nepotii.de o bucata de vreme mai mult incurca decat descurca.ii amintesc cum intinerea pcr rezerva de cadre:ii lasa sa imbatraneasca pana dadeau in mintea copiilor.asa si neculai.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate