S-au încheiat căutările planorului dispărut – e clar în ce țară trăim

1

De la Brașov la Neamț se caută de mai multe zile un planor dispărut. Căutările extinse ale planorului care a dispărut în 6 august au fost finalizate duminică, iar de luni intră în faza de misiune permanentă, asigurată de jandarmii montani şi salvamontişti, în colaborare cu vânătorii de munte şi lucrătorii ocoalelor silvice, adică e pe lista de dispăruți.
Dacă noi nu suntem în stare să găsim un aparat de zbor căzut într-un areal de câteva sute de km, e clar cât de pregătiți suntem să găsim un om sau orice altceva.
Așadar, atenție români! Dacă vi se întâmplă ceva la mai mult de câțiva km de o localitate, nu așteptați să vă găsească autoritățile… târâți-vă, mergeți în mâini sau faceți orice pentru a ajunge singuri într-o zonă populată. Băieții plătiți din banii noștri nu pot să găsească un aparat de zbor în 2015, când în alte țări autoritățile pot citi numerele de la mașini prin sateliți.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. sncola spune

    Nu-i chiar asa. In Scotia mai acu ceva vreme (1 sau 2 luni) a avut loc un accident de circulatie, culmea pe o zona relativ circulata, iar una din victime a stat grav ranita in masina timp de 3 zile pina a fost gasita de politisti ( cealalta victima a decedat pe loc in urma impactului). Dupa ce a fost gasita a murit 3 zile mai tirziu in spital…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate