S-a asfaltat drumul până la Colibele Haiducilor

3

drum-colibe

De ani de zile drumul de la șoseaua principală și până la Colibele Haiducilor a fost lăsat în paragină, ceea ce facea ca mulți pietreni sau turiști să renunțe la ideea de a mai urca la acest obiectiv.
Acum, după mai multe presiuni mediatice venite la sugestia cetățenilor, acest tronson de șosea a fost reabilitat.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. hitler spune

    Cum sa asfalteze strada aia? Trebuia refacuta tot cu piatra d granit, asa cum a fost inainte. Pacat de orasul asta ca e prea frumos. Cine e arhitectul orasului? El ce are de spus? Domnule Iosub, cautati-l pe acest domn si intrebati-l ce anume face toata ziua, ca vedem ca arhitectura o ia razna total, fiecare construieste cum vrea. Multumesc!

  2. 1 spune

    si pietonii vor circula in sir indian ,dupa cum se vede ; pt.protectia mediului inconjurator ar trebui interzisa circulatia tuturor autovehiculelor singura exceptie facand-o auto. care asigura aprovizionarea restaurantelor; piatra cubica ,cu siguranta, da un aspect rustic peisajului ,de care toti ne amintim cu placere!

  3. x spune

    Se spune prin gura viceprimarului Chitic ca pina da frigul se va reface drumul pina la Casa Cu flori,de la colibe in sus cu piatra cubica.Ne aducem aminte ca atunci cind au inceput lucrarile de introducere a canalizarii si gazului metan piatra cubica(cea mai mare parte) se adunase la colibe intr-o mare gramada care apoi a disparut,supravegherea incarcarii fiind facuta de Vlad Marcoci.Intrebarea este:de unde si cu ce bani vor cumpara alta piatra cubica,cea care este acum la colibe adunata de unde sa asfaltat sigur nu ajunge

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate